Energiebesparende dekvloeren

Retanol in plus, verwarmingskosten in min.

De efficiëntie van een dekvloer op vloerverwarming is niet alleen afhankelijk van de gebruikte techniek, maar evenzeer van de warmtegeleiding van de geplaatste dekvloer en van de opbouwdikte ervan.

Retanol-dekvloeren bieden op dit vlak meerdere voordelen. Op de eerste plaats zijn geringere diktes mogelijk. Ten tweede biedt de betere verdichting met minder luchtporiën een betere warmteoverdracht, met als resultaat het feit dat een vloerverwarming minder lang opgezet dient te worden. De gewenste kamertemperatuur wordt immers sneller bereikt – en dit met minder energieverbruik en dus ook lagere kosten. Dit voordeel speelt natuurlijk elke keer opnieuw tijdens koudere periodes.

Met andere woorden: degene die voor Retanol kiest , kiest voor een duurzame besparing op verwarmingskosten. Meer nog, het is een mooi voorbeeld van milieuvriendelijk omspringen met onze schaarse energiebronnen.

Onder professionelen.

Garantie en aansprakelijkheid

Garantie en aansprakelijkheid

Op verzoek neemt PCT de volledige verantwoordelijkheid voor de Retanol-dekvloer over.

meer

Producten

Producten

Retanol-dekvloeren zijn zeer hoogwaardige krimp- en spanningsarme dekvloeren op cementbasis, die uw verwachtingen op elk vlak zullen overtreffen

meer

Paswoord vergeten?

Opnieuw aanmelden