Garantie

Gegarandeerde garantie.

Voor alle duidelijkheid even: op verzoek neemt PCT-Chemie de begeleiding en verantwoordelijkheid op zich van de uitvoering van uw dekvloeren. Hiermee worden architect, bouwheer, plaatser van de dekvloer én van de definitieve vloerbedekking volledig vrijgesteld van verantwoordelijkheid. Waarom onze concurrenten dat niet doen, daar hebben we allemaal het raden naar.
Wat vaststaat, is dat de uitmuntende kwaliteit en de unieke kenmerken van Retanol ervoor zorgen dat wij wél in staat zijn om dit alles te doen voor u. Onze verzekeraar – het Bayrische Versicherungsverband – is het daar helemaal mee eens, want ze verstrekken ons een externe verzekering waarmee we u nog meer kunnen gerust stellen.

We kunnen u namelijk toevertrouwen dat er met Retanol dekvloeren nog geen enkel schadegeval geweest is. En we willen dit liefst zo houden, ons woord daarop!

De voordelen op een rijtje:

  • Volledige werfcontrole, volledig werftoezicht
  • Gegarandeerd behalen van het gewenste tijdstip van bedekbaarheid van de dekvloer
  • Perfecte oplevering van de dekvloer 
  • Vrijstelling van de verantwoordelijkheid voor architecten, projectleider, specialist-plaatser, plaatser van de definitieve vloerbedekking
  • Overname van de gehele verantwoordelijkheid voor de bedekbaarheid en beproeven van de kwaliteit door PCT met daaraan gekoppeld een externe verzekering met bijhorend certificaat
  • Garantieperiode van 10 jaar

 

 

 

Sneller gereed.
En beterkoop.

Gegarandeerde overlaagbaarheid.
Beste kwaliteit. Geen gebreken.

Ecologie en gezondheid

Ecologie en gezondheid

Het ecologische en veilige karakter van onze producten is onbetwistbaar: voor ons is dit een prioriteit in de ontwikkeling van nieuwe producten.

meer

Garantie en aansprakelijkheid

Garantie en aansprakelijkheid

Op verzoek neemt PCT de volledige verantwoordelijkheid voor de Retanol-dekvloer over.

meer

Probleemloos – snel, persoonlijke aanpak, op de werf.

Wanneer wij het woord “service” in de mond nemen, dan bedoelen we ook “service”. En wij zijn slechts tevreden wanneer u dat ook bent.

meer

Paswoord vergeten?

Opnieuw aanmelden